Darabos kén
|
Leírás és Paraméterek
99,9 %-os, Elemi kén granulátum.
Kénezés: A borászatban az üres hordók eltartásánál és a bor kezelésénél használjuk. A kénezés rendszerint úgy történik, hogy a hordóban 3-4 g/m2 ként elégetnek. A kén a levegő oxigénjével vegyül és kén-dioxiddá lesz, mely aránylag csekély mennyiségben is sokféle, a bor betegségét okozó baktériumra méregként hat. Kén égése oxigénben, kén-dioxid képződik ennek E száma, (E220), ami a tartósítószerek közé tartozik.
Elemi kén CAS száma: 7704-34-9
EU száma: 231-722-6
Kén a Wikipédián: http://hu.wikipedia.org/wiki/Kén
Vélemények
Műbútorasztalos |
2018. 04. 18.
Kénmájat készítettem belőle,kiválóan patináz!

2018. 04. 18.
Kénmájat készítettem belőle,kiválóan patináz!
Molnar Benedek |
2017. 07. 05.

2017. 07. 05.
Írja meg véleményét