Partner program

 

Floravita partner program, Affiliate. Keressen pénzt webáruházunk ajánlásával!

Van egy jó weboldala? Sok ismerőse van a közösségi oldalakon? Szeretne egy állandó és biztos jövedelemkiegészítést? 


Keressen pénzt, kényelmessen, otthonról

Ha Ön már vásárolt nállunk, ajánlja a Floravita webáruházat ismerőseinek, helyezze el valamelyik bannerünket weboldalán, egy jól megfogalmazott cikkbe. Időről, időre ismételje meg az ajánlásokat, így nagyobb valószínűséggel kapunk öntől potenciális vásárlókat. 

Az öntől érkező látogatók vásárlásaiból 5% jutalékot adunk! A jutalékot minden későbbi vásárlás után is jóváírjuk.

Tetszik az ajánlatunk?

Regisztráljon a webáruház felületére (itt), majd töltse ki a partner program adatlapját ( a lap alján), mi elkészítjük az Ön személyes kódjával ellátott  szöveges linkjeit, bannereit és az Ön személyes affiliate menüpontját, ahol is nyomonkövetheti a feliratkozásokat, vásárlásokat, és a jutalék pontos összegét.  

Jutalék kifizetését bármikor kérheti, amint a jutalékok összege eléri a 10.000 Forint kifizetési határt. A kifizetés történhet áruházunkban levásárolható kuponnal - ezesetben, a megkeresett jutalék mellé még választhat egyet a három, értékes ajándékcsomagunk közül. Kérheti a kifizetést saját bankszámlára, vagy PayPal fiókra is. 

Az adatlap kitöltése előtt, kérem olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat és az Általános Szerződési Feltételeket

 

Kérem, ellenőrizze a fent megadott adatok helyességét, majd kattintson a "Tovább" gombra. Ezzel a regisztráció befejeződik. Munkatársunk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot.