Karamell Karamelizált cukor 1,3 kg
|
Leírás és Paraméterek
Karamellizált cukor (E150a)
Felhasználás: Ételek, italok ízesítésére, színezésére. A karamell a legszélesebb körben használt élelmiszer-színezék, és szinte minden mesterségesen előállított élelmiszerben megtalálható, például a sörökben, barnakenyérben, csokoládékban, süteményekben, brandykben, csokoládé ízesítésű cukrászsüteményekben, mázakban, díszítésekben, töltelékekben, fánkokban, halételekben, fagyasztott édességekben, köhögés elleni szirupokban, jégkrémekben, lekvárokban, tejes süteményekben palacsintákban, szószokban, üdítőitalokban, édességekben, whiskykben és borokban. A karamell kolloid, így emulgeálószerként (is) használják az üdítőitalokban.
Adagolás: Az élelmiszerek maximum 200 mg/kg-ot tartalmazhatnak.
Vélemények









ajánlani tudom mindenkinek

ajánlani tudom mindenkinek .
A termék kiváló

Csak ajánlani tudom!
Jövök még.... :)