Pektinbontó Enzim Microzim Arom Vinification 5 g-os
|
Leírás és Paraméterek
Aromafeltáró Pektinbontó.
A LYVEN világméretű enzimgyártó cég, speciálisan borászati felhasználásra Aspergilus Niger törzseket, miket szubmerz fermentációjával fejlesztettek ki.
A világpiacon egyik legmagasabb PE, PG, PL és hemicelluláz aktivitással rendelkező enzimkészítmény, amely tökéletesen tiszta. Már 0,7 g/hl adagolásban, rövid idő alatt látványos hatást fejt ki.
A levet nehezen leadó szőlőfajtákból és gyümölcsökből is gyorsan és hatékonyan lehet préselni, ezáltal csökken a sajtolási idő és nő a lényeredék.
Ajánlott adagolás: 0,7-2,5 g/hl Szőlő és gyümölcsfajtától függően. Általános: 1,5 g/hl
Alkalmazható cefre készítésnél. Az éretlenebb vagy akár kemény húsú gyümölcsöket az aprítás után még pektinbontóval kezelik, hogy a kemény gyümölcshúsban bezárt, s az aprítással is csak részben feltárható cukrok teljes egészében szabaddá váljanak.
Specifikáció: http://bbbb.hu/spec/MicrozymExtrakt.doc
Bt. adatlap: http://bbbb.hu/BT/floravita_microzym_enzimek.docx
Vélemények











Köszönöm!